Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
4. - 5. klasse
Mødedag/tid: 
Torsdag kl. 18.00 - 20.00
Ledere: 
Berit Schultz
Morten (Muggi) Jensen
OC-knobbet

Junior

Juniorgrenen er for spejdere, der går i 4. og 5. klasse, det vil sige i alderen 10-12 år.Vi kalder også juniorgrenen for Baunehøj.

Vi arbejder med patruljesystemet, hvor spejderne bliver delt ind i små grupper af 5-7 personer. Her lærer de at samarbejder og tage ansvar for hvad de laver, samt tage beslutninger i fællesskab. Hver patrulje har en patruljeleder, der typisk er den ældste.

Vi holder møde hver torsdag kl. 18:00-20:00. Spejderne er selv med til at bestemme, hvad de godt kunne tænke sig at lave, men som regel indeholder et spejderår en række forløb bl.a.:

  • Økse/sav/kniv
  • Sejle med kano
  • Førstehjælp (klar dig selv)
  • Orientering (kort og kompas)
  • Lejrliv

I løbet af spejderåret tager vi på forskellige ture, både Baunehøj alene, men også sammen med resten af gruppen eller hele divisionen. Her møder vi andre spejdere fra spejdergrupperne omkring os. Om sommeren tager vi på en sommerlejr, der skifter fra år til år. Nogle gange tager afdelingen af sted alene, andre gange tager vi af sted med hele gruppen, og hvert femte år er der korpslejr.

Hvis du har lyst til at være juniorspejder, er du velkommen til at dukke op om torsdagen eller du kan skrive en mail til lederne ved at klikke jla [at] fortunengruppe [dot] dk (her).