Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
6. - 9. klasse
Mødedag/tid: 
Torsdag kl. 18.30 - 20.30
Ledere: 
Jonas Bøgsted
Tropssommerlejr 2010

Trop

Troppen er for spejdere der går i 6.-9. klasse. Det vil sige at man er i alderen 12-16 år.

I troppen arbejder man lidt anderledes end i de andre grene. Her er man inddelt i patruljer med 5-7 spejdere. Der er en patruljeleder og 1 (evt. 2) patruljeassistent(-er) som sammen har ansvar for patruljen. Det er med andre ord ikke lederne som er ansvarlige for de ugentlige møder, men patruljen selv.

I fællesskab bliver patruljen enige om hvilke aktiviteter de gerne vil lave i løbet af den næste tid. Det er nogle gange et forløb som afsluttes med et mærke. Det kunne fx være et legeforløb, hvor man bygger drager, afprøver nye lege og holder et legemøde for nogle af de andre. Andre mødeaktiviteter kan være at planlægge løb for juniorerne, pakke til ture, lave bål osv. Der er også plads til hygge, sjov og leg på alle møder.

Et par weekender om året tager vi på tur. Nogle ture er patruljeture, hvor de daglige ledere er ikke med, andre er tropsture, hvor lederne har planlagt en del af aktiviteterne. I skolernes sommerferie tager vi på sommerlejr. Det er meget forskelligt, hvad der sker og hvor turen går hen. Vi får tilskud til sommerlejren fra salg af juletræer.

Det ugentlige møde er torsdag kl. 18.30-20.30 Har du lyst til at være med kan du møde op en torsdag eller sende en mail til lederne, ved at klikke tla [at] fortunengruppe [dot] dk (her).